Livet

Balmain x H&M

H&M kör ju stenhårt på sina samarbeten med stora designers. Det har varit lite si och så med kollektionerna tycker jag – har inte köpt något av de senaste samarbetena. Men nu! Åhh va mycket fint det finns I kommande kollektion I samarbete med Balmain.

Jag skulle mer än gärna ha allt på bilden I min garderob men det tillåter nog varken plånbok eller tekniken. När såna här kollektioner släpps får man vara glad om man hinner sno åt sig ett enda plagg innan det är slutsålt!

Capture

Mina absoluta favoriter som jag kan kommer ge mig på att lyckas klicka hem är framför allt den rosa blusen, de randiga byxorna och smyckena. Men som sagt – är väldigt förtjust I hela kollektionen. Mycket coola detaljer, guld och lite overdriven glam. Vill du se samtliga plagg kan du tjuvkika hos ELLE här!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: