Livet

Balmain x H&M

H&M kör ju stenhårt på sina samarbeten med stora designers. Det har varit lite si och så med kollektionerna tycker jag – har inte köpt något av de senaste samarbetena. Men nu! Åhh va mycket fint det finns I kommande kollektion I samarbete med Balmain.

Jag skulle mer än gärna ha allt på bilden I min garderob men det tillåter nog varken plånbok eller tekniken. När såna här kollektioner släpps får man vara glad om man hinner sno åt sig ett enda plagg innan det är slutsålt!

Capture

Mina absoluta favoriter som jag kan kommer ge mig på att lyckas klicka hem är framför allt den rosa blusen, de randiga byxorna och smyckena. Men som sagt – är väldigt förtjust I hela kollektionen. Mycket coola detaljer, guld och lite overdriven glam. Vill du se samtliga plagg kan du tjuvkika hos ELLE här!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: