Äventyren,  Livet

Packning pågår

Ikväll ska det packas minsann – för på lördag morgon ska vi ut på äventyr! Hela familjen (utom fyrfotarna förstås) ska ut på en liten tågluff! Ska bli så himla kul!!!

På lördag morgon hoppar vi på X2000 som ska ta oss ner till Malmö.

X2000,_Lund_C

Vi stannar två nätter i Malmö och planen är att dels bara hänga lite på stan men också att besöka U-båten U3 som finns uppställd och som man dessutom kan gå in i! Jag har alltid varit förtjust i u-båtar så det kan vara mamma som är mest uppspelt över just detta.

scandic-s-t-jorgen

Vi kör Scandic samtliga nätter – både för att Fredrik samlar poäng där och sen för att dom hade höstlovspriser som gav 20%. Ska bli himla skönt att bo på hotell och få hotellfrulle i några nätter.

Jag räknar kallt med sånt här fint väder så vi kan kika runt lite på stan – har aldrig besökt Malmö egentligen, bara passerat på väg någon annanstans. Känns dock lite märkligt att vi inte kommer ha bilen med oss, vi åker ju vanligtvis ALLTID i bil. Blir till att lära sig Malmös kommunaltrafik också!

Flygfoto-Malmö-Skåne

På måndag morgon är det dags att packa väskan igen och sätta sig på nästa tåg. En kort tur senare och vi är plötsligt i ett annat land. Harry är helt med på att vi nu ska till Danmark där flaggan är röd och vit.

denmark-copenhagen-docks_1

Ett nytt Scandic i Köpenhamn och ett besök på ett Halloween-smyckat Tivoli står på schemat.

15205297 201341293340328670245_sbig

Efter en natt i Köpenhamn går tåget sen tillbaka till Malmö. Sista natten har vi bokat en liten svit minsann – fint ska det vara. Vi har bokat biljetter till Hotel Transylvanien 2 på kvällen. Onsdag morgon backar vi ihop och hoppar på tåget hem till Stockholm igen. Hela familjen ser verkligen fram emot det här – ska bli SÅ roligt!!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: