Annes Tårteria,  Bakningen

Tuttar

I detta nu äts denna tårta upp på Fredriks jobb. Det är en av hans kunder som fyllt år och blir firad med ett par riktigt fasta tuttar.

IMG_5811

Den här tårtan var riktigt kul att göra och lite annorlunda än vad jag vanligt vis gör – mina ”kunder” brukar ju oftast vara sisådär 1-10 år 🙂

IMG_5810

Tårtan är gjord på vaniljbottnar och är byggd I två yoghurtskålar för att blir riktigt runda och jämna.
Tuttarna är fyllda med Lemoncurd, rårörda hallon och vispgrädde. Täckt med marzipan och sugarpaste.

IMG_5814

Grattis på födelsedagen Håkan!

IMG_5806

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

En kommentar

Kommentera

%d bloggare gillar detta: