Livet

Fotbollsdagar

Det har varit myyyycket fotboll sista dagarna – I måndags var vi på Friends och såg Zlatan göra mål! Matchen i stort var väl ingen höjdare men en vinst är alltid en vinst. Matchen slutade 2-0 och vi gick hem med magarna fulla av korv och popcorn så alla var nöjda och glada!

IMG_1177

IMG_1176

Och så till helgens stordåd – VINST i säsongens sista cup!

Efter 0-0 i första matchen vaknade killarna till och efterföljande matcher blev 4-0 och 5-0. Viktor fick in 4 mål och det blev till slut vinst i gruppen och slutspel dagen efter. Viktor fullkomligt strålade på väg hem.

Självklart hann vi andra med lite korv och picknick medan killarna lirade.

IMG_1127

IMG_1137

Söndagen började lite trevande även den – vi fick nämligen möta vårt eget andra lag. En enda boll smög in bakom mållinjen och det var till vår fördel. Men sen blev det fart igen – 4-0 i nästa match och här fick Viktor in ett mål igen.

Finalen.

Mot AIK.

1-0 till oss. 1-1 i halvtid. Men sen hände det som aldrig hänt vårt lag i en final tidigare – det sista målet blev vårt. Killarna VANN. Så lyckliga. Så lyckliga tränare. Så lyckliga föräldrar.

IMG_1161

Kallt som satan och lyset slocknade på planen bara sekunder efter bilden på Viktor med bucklan togs. Men vad gör det att man fryser och är tokhungrig på en fotbollsplan en söndagskväll när man VUNNIT en hel cup?!

Absolut ingenting.

IMG_1169

Kommentera

%d bloggare gillar detta: