Bakningen

Harrys namnsdag igår

Härlig söndag med lång frukost och inget bokat. Älskar dessa dagar!

IMG_5793

Igår däremot var det fullt ös – bland mycket annat var det ju Harrys namnsdag. Vi firar inte direkt namnsdagar men jag hade en tårtbotten klar i frysen så jag svängde ihop en snabbtårta.

IMG_5790

Harry blev överlycklig såklart – han ser ju tårtor titt som tätt men oftast är dom ju inte till honom.

Tårtan är en vaniljbotten fylld med mjölkchokladmousse och lättkokta hallon o jordgubbar. Världens snabbaste spritsning i grädde och sen minimarshmallows på toppen.

IMG_5783

Idag ska jag göra klart en riktig chokladbomb som en kollega beställt. Den kommer upp här på bloggen imorgon kväll!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: