Livet

Classic Q Fran

Har en ny kärlek i garderoben – en Marc by Marc Jacobs i modellen Classic Q francesca. 

   
Sålde ju iväg en del väskor på loppisen – bland annat min svarta Hamilton – så det var dags att införskaffa en ny svart väska för vintern. Den här är perfekt i storlek och dessutom galet snygg! 

    
Köpte faktiskt denna av en tjej via Blocket. I princip helt ny, hon hade haft den i ett par veckor, och jag fick den ett par tusenlappar billigare än i butik. Det säljs grymt mycket väskor, plånböcker och smycken på nätet – ofta i perfekt skick med kvitton, påsar och kartonger komplett. Ett himla bra sätt att få tag på fina prylar för fina priser! 

Imorse ville Harry vara med på bild också – mys!! 

 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: