Livet

Grill

Igår blev det finmiddag med kollegorna minsann – vi tackade av en som slutar och även om det är trist så är det ändå anledning att lyxa till det lite. 3-rätters på GRILL är aldrig fel, har denna pärla till restaurang inte besökts så är det ett måste!


Vi vår så många så vi satt inte i själva restaurangen utan i deras vinkällare där det finns plats för riktigt stora sällskap. Härligt atmosfär och skönt att sitta lite för sig själv när man är så många. Maten är som alltid, har varit på GRILL ett par gånger nu och har blivit mer än nöjd varje gång, superb!

Gratinerad hummer med chili och vitlök till förrätt. Vi bokstavligt talat slickade tallrikarna – SÅÅÅ bra!

  

Till varmrätt fick vi Hjort. Perfektion. Som tillbehör ett ljuvligt blomkålsmos och en sås jag på riktigt funderade att dricka direkt ur kannan.

Och så höjdpunkten. En fondant som bara försvann i munnen, len vaniljglass och chokladkakssmulor och nötter som bröt av i både koncistens och smak. Några bär för att fräscha upp och allt serverat på STOR tallrik. Älskar när desserter kommer in på rejäla tallrikar.

Och så järngänget på slutet. Jag är väldigt bortskämd som får jobba ihop med ytterst fina vänner som är så mycket mer än arbetskamrater. ♥

Kommentera

%d bloggare gillar detta: