Livet

By Marc Jacobs

IMG_5655

En ny klocka har hittat hem till mig. Jag var egentligen på väg och byta batteri i min gamla Ur & Penn-klocka men så hittade jag denna på Best Secret till en larvig rabatt så jag slog till på en ny istället. Den gamla åker i insamlingslådan.

IMG_5651

Marc by Marc Jacobs har määäängder med klockor men de flesta ser rätt lika ut. Denna däremot är lite annorlunda vilket är kul – både själva klockan och framför allt skinnarmbandet istället för stållänken är helt olikt märkets ”vanliga” klockor.  Jag gillar den extra mycket för att den är genomskinlig vilket är en rolig detalj.

Fredrik som är en riktig klocknörd grymtade nåt om att det kanske inte är ett kvalitetsur direkt men det är en helt annan prislapp också. Och med rabatten jag hade kostade den inte mer än billigaste klockan på Glitter så jag är toknöjd!!

IMG_5656

Kommentera

%d bloggare gillar detta: