Livet

By Marc Jacobs

IMG_5655

En ny klocka har hittat hem till mig. Jag var egentligen på väg och byta batteri i min gamla Ur & Penn-klocka men så hittade jag denna på Best Secret till en larvig rabatt så jag slog till på en ny istället. Den gamla åker i insamlingslådan.

IMG_5651

Marc by Marc Jacobs har määäängder med klockor men de flesta ser rätt lika ut. Denna däremot är lite annorlunda vilket är kul – både själva klockan och framför allt skinnarmbandet istället för stållänken är helt olikt märkets ”vanliga” klockor.  Jag gillar den extra mycket för att den är genomskinlig vilket är en rolig detalj.

Fredrik som är en riktig klocknörd grymtade nåt om att det kanske inte är ett kvalitetsur direkt men det är en helt annan prislapp också. Och med rabatten jag hade kostade den inte mer än billigaste klockan på Glitter så jag är toknöjd!!

IMG_5656

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: