Livet

Fläta

Jag idag – i mina ääääälskade gula jacka. Sjalen är också en favorit och äntligen har jag en igen – tappade ju bort min i Palma i våras och har surat över det i månader. Men! Plötsligt en dag fanns den på Campadre för en hundring. Materiell lycka!!! 

  
Det är ju kanon det här med att åka tåg förresten – man hinner ju hur mycket som helst medan man bara swishar förbi köerna på E4:an. Synd att det lirar så dåligt för mig att åka till jobbet kommunalt – skulle mer än gärna gjort det annars. 

Fick lite tid i morse till att fippla med håret och gick till slut hemifrån med denna ”fläta”. Lite kul när man hinner fixa mer än en vanlig tofs! 

 
Flätan är gjord med såna där små små gummisnoddar. Dom är grymt användbara men jag var (som vanligt) förmodligen sist i Sverige med att inse det. Men bättre sent än aldrig – nu använder jag dessa små genomskinliga snoddarna till allt. 

  
Dessa finns på KICKs tex men är svindyra – köpte dessa på nätet för några kronor istället. 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: