Inne idag 

Men vaaaaad är det här för väder?! Det fullkomligt vräker ner! Vi skulle åkt på loppis idag och sålt massa iväg mängder av prylar vi inte använder längre men icke i detta oväder. Så – medan Harry och Frasse leker hos faster Jenny gör vi det enda rätta och åker och shoppar i Täby C istället. 

Haha – istället för att sälja iväg plockar vi hem lite nytt. Perfekt! 

  
Redo för inneaktivitet! Poncho är ett fantastiskt plagg när det är mellankallt (vi bortser från ösregnet här) och man inte vill kränga på sig jacka. Jag använder också ponchon över tunna jackor när det bli ännu lite kallare. Mycket amvändbart! Just denna modell är en favorit – köper en om året till hösten. Den är från Åhlens och finns i ett gäng färger. För min del blev det en vit i år. 

Måste även slå ett slag för jeansen jag har på mig. Från Lager 156 och är grymma! Sitter som en smäck för ett pris som plånboken verkligen gillar! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s