Piff

God kväll! 

Kikar in lite så här precis före läggdags… Ikväll testar jag för första gången serum för ögonfransar. Ska bli spännande att se om det funkar! Hört mycket bra om det här märket så jag måste säga att förväntningarna är höga. 

   
Måste ju visa mina discobollar också! Ledsnade totalt på mina korvfingrar och stumpar till naglar. Vet det tusan vad det är som händer – har finare hår och hy än jag haft på flera år och knaprar duktigt i mig vitaminer och annat bra men naglarna är en katastrof. Tur att hjälp finns att få! Nu är dom fina minsann! 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s