Livet

Regnmode

 Men jösses vilket väder!! Jag har fått dra Frasse runt kvarteret nu på morgonen – han gillar INTE regn! 
Jag däremot är kittad för vilket väder som helst! Sommarens bästa köp är min finfina regnkappa från Bondelid / Lager 157. Har en känsla av att den kommer bli flitigt använd framöver. 

 
 
Frasse rockar vidare i sin regnkappa (fynd på Rusta för 49:-) och även om regnet störde honom blev han inte genomkall i alla fall! 

  
God morgon Onsdag!! 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: