Livet

Tiokampen Friidrott

Jisses – den här helgen går då i ett! Fredrik är och förlustar sig i Göteborg så morsan får jobba kan jag säga. Men det går fint – ungarna sköter sig grymt bra när man är själv. Dom verkar hänga med på noterna att hjälpa till extra och lyssna lite noggrannare. Mina fina fina killar.

Idag startade vi upp förmiddagen med 3 grenar i friidrott för Viktors del. Det börjar dra ihop sig i Tiokampen för i år och det var en sjukt laddad kille som verkligen kämpade in i det sista idag. Jag är så stolt över honom!

IMG_5420

Först ut var längdhopp – inte helt lätt men efter ett övertramp fick han till ett riktigt fint hopp. Mamma kan dock vara lyckligast som fick det på bild!

IMG_5468

Kulstötning var, enligt Viktor, dagens svåraste gren. Men han kämpade på och fick till en bra serie med hyggligt långa stötar. Han själv var nöjd efteråt och det är ju det viktigaste! Friidrott är bra på det sättet – man kan verkligen tävla mot sig själv istället för att stirra sig blind på vad alla andra får.

IMG_5465

IMG_5478

Killarna avslutade med 60 m – och som han sprang. Jag har ingen aning om ifall det blev en bra tid och det gör detsamma. Han kämpade i varje steg och sprang fortare än han någonsin gjort. Min duktiga duktiga kille!

IMG_5492

Och så hejarklacken då – inte världens mest uppmärksamma kanske men grymt söta!

IMG_5444

Dagen förlöpte sedan i ett rasande tempo med kortaste lunchen för att sen slänga sig i bilen och köra Harry till ett kalas (presenten hann jag ner till centrum och köpa efter frukosten). Sen hem igen för att hämta upp Viktor och köra honom ner till fotbollsklubben där han skulle möte upp laget för att åka på en djurgårdsmatch. Där – efter jag lämnat honom – blev det en timma över till mig. En timma i soffan med en kopp kaffe. Hämtade Harry på kalaset, vi pysslade en stund för att sen gå ut med Frasse. Samma sekund som vi kom hem kom Viktor. Middag. Film och lördagsgodis. I säng med två halvdöd killar och sen en timmas städ och plock. Nu – lite dator och senaste Beck. Imorgon har vi ingenting i kalendern. Absolut ingenting. Tack gode gud! 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: