Livet

Lite helgmys trots allt

Eftermiddagen hann bjuda på lite helghäng på stranden i alla fall. Vi va en sväng och kollade på en husbil och innan tog vi en liten tur ner till Edsviken. Härligt att i alla fall komma ut lite. Harry håller god min trots sin JÄTTEfot och jag måste säga att han har varit fantastisk fast det gör ont, kliar och svider efter getingsticket igår.

IMG_5408

Någon diggade det här med strand, fåglar, grillar och människor. Frasse är tokduktig och sköter sig så fint fast ALLT är spännande.

IMG_5404

Livsfilosoferna som löser universums stora frågor…

IMG_5399

Medan två andra mest kollar ner i muffinspåsen!

IMG_5397

Och tar groupisar förstås!

IMG_5396

Som jag älskar det här lilla trollet!! Haha – gäller både övre och undre bilden! Våra små skruttar!

IMG_5394

IMG_5390

Det var ett helt fantastiskt ljus i eftermiddags och jag är väldans glad att jag släpade med mig kameran. Det är allt oftare jag inte gör det numera (det var annat när man alltid hade en vagn att lägga allt i) men jag blir alltid lika glad när jag väl gör det. Älskar ju att knäppa kort och det är ju liksom lite svårt utan kamera 🙂

IMG_5386

Kommentera

%d bloggare gillar detta: