Hus och Hem

Dumma geting!

Här hemma blev alla planer inställda på grund av en liten randig rackare som stack Harry i foten igår. 

Han har superont stackaren och foten set ut som en sprängfylld ballong. Så istället för strandhäng kör vi soffhäng idag… 

   
   
Fördelen med att stanna hemma är att vi får massa tråk-måste-göra-saker gjorda vilket inte är helt fel. 

Viktors rum har på grund av detta blivit klart förresten! Bilder kommer snart!! 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: