Hus och Hem

Harrys nya rum

Så är det klart. Efter en helgs rent slitgöra måste jag säga. Fasen vad jag och Fredrik har kämpat för att hinna. Men ååååh va nöjda vi är. Och framför allt är det kanske världens nöjdaste kille som ligger där och sover nu. Så stolt över att ha en Stor-kille-säng. Så stolt över tapeten. Och så sjukt nöjd över att ha ett eget ”skrivbord”. Som kronan på verket fick han även ärva Viktors jordglob! Lycka!

IMG_5356

Jag är så nöjd med hur allt blev. Ljust och fint. Massa glada färger och möblering som inbjuder till lek. För att maxa ”bokhyllan” valde vi att sätta Elfa-system. Inte det allra snyggaste man kan tänka sig kanske men såå praktiskt. Och när man fått upp alla prylar tycker jag ändå att det blev riktigt bra! Alla vita korgar i olika storlekar är från Curver och är köpta på Rusta. Älskar den slemmigt gröna ”färgburken” som alltså är en fönsterlampa. Den är ju skitful men passar perfekt i Harpans rum. Fyndade den på en loppis-sida på Facebook.

IMG_5355

Tapeten! Harry älskar ju alla dessa gubbar från Marvel. Vi var ju som sagt inne på en fototapet men när vi sprang på denna på Bauhaus var valet självklart. Denna har så mycket mer liv och framför allt gladare färger. Sen gillar jag egentligen inte fototapeter då dom har en förmåga att liksom ta över ett helt rum. Allt kretsar kring den bilden och all inredning och möblering måste anpassas. Denna är bara glad och galen och man kan klämma upp lite vad som på väggarna eller ställa möbler som man vill. Perfekt. Självklart fick några av Harrys favvo-gubbar stå på första parkett på bordet. Bord och stolar från MIO.

IMG_5354 IMG_5353

Och så lite mer blocketfynd. Sängen och sänggaveln heter Flaxa och är från IKEA. Sänglådorna under är numera garderob och den grymt smarta huvudgaveln är bokhylla. Himla smidigt – massa förvaring som man bara kan trolla bort. En extra hylla (eller hus som Harry sa) till nallarna finns också.

IMG_5352 IMG_5351

Bilmattan är också fynd på en loppis-sida. Bortser man från hyllsystemet och tapeten är allt vi köpt begagnat eller hämtat från andra ställen i här huset. Hejja återbruk och glada plånböcker!

Nu är det byggpaus ett par dagar – imorgon kväll ska jag och Viktor har lite mamma-son-mys i Täby Centrum på kvällen och på tisdag ska jag till stan och träffa mina bästaste tjejer – men sen drar vi igång med Viktors nya rum. Mera målning, tapetsering och ommöblering. Love it!!! Packad vecka (igen) men va fasen – vila kan man ju göra på semestern. Om ett år. 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: