Hus och Hem

Sol ute – Marvel inne

Medan barnen är på diverse äventyr och sleepovers passar jag och mannen på att fortsätta med höstens första projekt – nämligen att renovera barnens rum! Typiskt att vi lyckades pricka en sån strålande fin dag för innearbete! 

Planen är att killarna ska byta rum. Dels för att få lite nytt men sen för att rummen är lite olika i storlek. Viktor har hittills haft det största rummet men nu få han det mindre och lite coolare killrum. Harry får det större rummet där alla leksaker nu får flytta in. Som det är nu har Viktor allt lego och sånt hos sig vilket betyder att Harry jämt är där. Nu blir det tvärtom – vill Viktor vara med och leka får han istället gå in till lillebror. Sitt eget rum får han ha i fred. 

Harrys nya rum är först ut och idag har vi ångat ner tapeter och målat. 

   
    
 
Ikväll ska tapeten upp – temat är Marvels Avengers. Hade tänkt en stor fototapet men hittade sedan en vanlig tapet som jag fastnade för. I ett rätt litet rum kändes det vettigare med en vanlig tapet så man kan ha möjlighet att sätta upp hyllor eller ställa möbler mot väggen. Med en fototapet är det svårare – blir sådär att hugga huvudet av Spider-Man med en hylla eller ställa en stol mitt i magen på Hulken. 

  

Mer bilder kommer vartefter vi blir klara! 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: