Livet

En fredagsfisk

Men så himla härligt med första fredagen efter semestern. Den här veckan har varit heeeelt galen med mängder av jobb samtidigt som man ska hinna få ordning på all tvätt och packning efter semestern. Nu börjar det dock ordna upp sig och vi ser fram emot en skön helg med mycket sol! (hoppas jag!)

Idag var det en liten kille till som ville vara med på bild. Observera fisken som han lägger fram lite strategiskt och hur han på sista bilden tittar på mig som att jag är korkad och inte fattar att jag ska kasta den åt honom. Sötaste fina Frasse.


  

Matte – kasta fisken nu då!!!!

Vitt och blått idag. Sommaren fortsätter ju fast man jobbar tack och lov så sommarkläderna kommer åka på i alla fall augusti ut. Älskar tröjan – ett fynd på H&Ms rea tidigare i sommar. Väskan är också en favvo – köpte den i Rom.

Just det! Nya solisar också! Helt annorlunda mot mina pilotbrillor jag haft i sommar. Älskar formen och dom små gulddetaljerna i Dame Edna stil. Dom väger ingenting och sitter som en smäck. Dom här kommer hänga med i måååånga år.
  

Michael Kors har ju mängder av galet coola brillor men den här gången sökte jag efter en lite mer klassisk modell och tycker nog att jag hittade en förjävla snygg modell.

Full fart mot helgen…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: