Mat

Picard

Idag när jag (och Harry) var på återbesök hos Memira efter min ögonoperation passade vi på att handla på Picard. Det är min premiär i denna märkliga frysta butik. Allt som finns är frysboxar fyllda med allt och ingenting – allt från bröd och glass till skaldjur och pizza. 

  
 
Med oss hem fick vi macarons och belgiska våfflor från gottisfrysen, croissanter och potatisrosor från ”tillbehör-frysen” och till sist en färdigrätt – paella. 


Potatisrosorna testade vi direkt – sjukt smidigt att bara slänga in i ugnen 15 min så är det klart. Men är det godare än påsarna från ICA med pommes och sånt? Svaret är faktiskt ja! Dessa var riktigt goda. Fina i konsistensen och lagom stora. Möjligen skulle jag velat ha lite mer salt men det är ju bara att salta själv. 

Nu till kaffet testar jag även ett par av macaronsen. Inte perfekta i utseendet men helt ok i smaken. Dock måste jag säga att mina egna hemgjorda är godare. Och finare. Men återigen – sjukt smidigt att ha i frysen och bara plocka fram till kaffet!   
 
Jag är sjukt spänd på croissanterna eftersom det typ är det bästa jag vet – OM dessa blir bra kommer min lilla bil behöva rulla till Täby med jämna mellanrum för att köpa på mig dessa ljuvliga frasiga godsakerna! 

Återkommer i frågan! 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: