Livet

Frasse

Idag blev vi 7 i familjen – välkommen Frasse! 

En alldeles underbar Dvärgschnauzer i färgen peppar/salt som vi hämtade hem i eftermiddags. Efter år av velande och längtande blev det plötsligt vår tur – han är perfekt! 
     
    
   
Harry och Frasse är redan polare. Harry läste till och med en saga för Frasse när han skulle vila. Så sött så man dör! 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: