Husvagnsliv

Fy fan! 

Magsjuk. Vidrigt i vanliga fall men när 3 av 4 i en familj blir magsjuka i en husvagn – det mina vänner – tar äckligheter till nya nivåer. Ingenstans att ta vägen för de som kräks, ingenstans för de som INTE kräks att ta vägen. Ingen riktig toa. Inget riktigt avlopp. Vidrigt! Lägg sen på en rejäl febertopp på samtliga också för extra krydda. Fredrik, den stackaren eller lyckosten beroende på hur man ser det, är den enda som klarat sig.

  
Idag lever vi. Vi har varit ute lite. Vi tvingar i oss lite nyponsoppa och bröd. Vi har skrubbat husvagnen med klorin och tvättat otaliga maskiner tvätt. Allt som kan kokas har kokats – även tandborstarna. 

  

Sitter som sagt upp idag och avslutar kvälle under en filt med friidrott på TV. Räknar kallt med att vakna som en ny människa imorgon! 

Fredrik – jag älskar dig!  Att hålla allt flytande när vi andra varit sjuka.. Handlat, fixat, underhållit ungar. Du är min hjälte! ❤️

Kommentera

%d bloggare gillar detta: