Husvagnsliv

Update

Öland. Regn. Sol. Kräk. Fina vänner. God mat. Glass. Familjemys. Utflykter. Bad. 

Vi har det toppen! Undviker datorn men bjuder på lite mobilbilder så länge. Fina bilder från kameran kommer sen när vi är hemma i vardagslunket igen… 

  

Glada semesterfirare som fick börja semestern på Öland med bästa tänkbara – kroppkakor hos fina vänner! 

  
  
Killarna var inte så förtjusta i kroppkakor men paddorna gick heta tills sura morsorna gömde dom och tog fram en fotboll istället! 

   
   
Underbar morgon – finns inget som Öland på sommaren! Älskar detta ställe! Måste ge mamma och pappa en känga igen för att ni sålde vårt ställe här!! Dumma! 

   
 
Harry aka Jack Sparrow! 

Och en bild på ett pågående spel som INTE är avslutat – jag är rosa och ledde heeeela tiden. Sen gick Rikard om mig och så skulle dom plötsligt hem?!? Skulle inte tro det! Fotat och redo för att ställas upp igen! 

  
   
Och så till kräket då. I en husvagn. Mitt i natten. Härligt! Städningen dagen efter – ännu härligare! Och sjääälvklart ska Fredrik fota precis då. Aldrig när jag ber om det eller så.. Nej nej, bara när det är sånt här äckligt! 

 
Ombyggd myshörna/grotta till Harry som fick ligga inne hela dagen. Brorsan är ju dock inte den som missar en film så han sällskapade. 
  
Vitaste vitt i förtältet – jäklar vilket ljus det blir. Behövs inga filter här inte. MixMax spelas minst en gång om dagen och kriget som uppstår om Harry inte får piraten…….. 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: