Husvagnsliv

Ösregn, sol och grillmiddag

Vaknade till ÖSREGN och åska idag. 

Det löste sig dock snabbt då vi fått en fribiljett till badet för hela familjen. Bor man på campingen i en vecka får man nämligen en fridag i upplevelsebadet! 

   

 
Viktor såg vi inte röken av – han flög i en vattenruschbana någonstans – men jag, Harry och Fredrik badade i lite lugnare tempo. Harry älskar det och efter att ha samlat lite mod åkte vi till och med några ruschkanor vi också! 

Eftermiddagen tillbringade vi i stan med lite shopping och glassätning. Då lyste solen igen och värmen var tillbaka. 

   
Och kvällen avrundas med en grillmiddag i förtältet! (Oklart vad jag sysslar med på bilen?!??!) God mat och ytterst trevligt sällskap!! Bubblet ligger på kylning och ikväll ska det spelas spel är tanken! 

 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: