Husvagnsliv

Dagens solskenshistoria

Vilken dag!!! Sol, bad, härligt sällskap, picknick och grym tapasavslutning! Imorgon ska det bli åska till 90 % enligt SMHI så det gällde att passa på idag! 

   

Världens bästa skrinda! Svintung och svindyr men sååååå värd att ha när man ska ha med sig en-hel-dag-med-extra-allt! 

 
Dagens lunch – sallad med Parma och mozzarella. Lite solrosfrön och pesto på toppen… Gott och nyttigt! Killarna åt subs med massa pålägg och så hade vi såklart fika, frukt och ett gäng flarror med dricka! 

  
   

Har börjat på en ny bok – har lyssnat på hennes tidigare – och dom är riktigt bra! Har inte kommit så långt men den här kommer vara utläst på någon dag! Killarna i alla åldrar har byggde sandslott under tiden och idag infann sig verkligen semesterkänslan! 

Vi avslutade med en fantastisk middag på campingens tapasrestaurang. Ovanligt med bra restauranger på campingar men här är det bra klass på maten! Med solnedgång på en terass kändes det mer som en kväll i Spanien. 

  

 

Karin och jag har känt varandra sen gymnasiet och vi hade nog aldrig trott att vi skulle sitta på en camping med 5 ungar 15 år senare! 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: