Husvagnsliv

På plats! 

Igår åkte vi äntligen! Mot semester i Västervik / Lysingsbadet!   

 

Ungarna är ju larvigt duktiga på att åka bil numera. 37 mil tryckte vi igår för att först hämta en hyrvagn i Eskilstuna till våra vänner vi åker med denna sväng! Superkul med sällskap – både för oss och barnen! 

  

Mellanlandning för snus, kiss och drickapuas! 

  

Det är alltid kaos när man kommer fram till campingen – få ordning på husvagns, packning, förtält och mat. Undrar hur man alltid kan komma till campingen när alla är hungriga och trötta! 

Efter lite trix och fix löste sig allt och vi fick både upp förtält och grill så vi fick till lite mat! 

Klockan hann bli efter 01 innan vi fick krypa ner i den här sköna sängen. Vi investerade i en takmonterad AC det sista vi gjorde innan vi åkte och den är redan värd sin vikt i guld. Så svalt och skönt att lägga sig i perfekt tempererad och nybäddad säng! 

 

Nu är frukosten uppäten och killarna har dragit iväg på sina sparkcyklar en sväng. Dagens plan är att kolla campingen och doppa sig i Östersjön en sväng. Solen lyser från en klarblå himmel idag men dom som förstår sig på säger att vädret ska bli mycket sämre så det gäller att passa på att bada medan tillfälle finns!
  

   
 
  

 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: