Livet

Shades

Vilken dag!! Sol och bad hela långa dagen! Vi började dock med frulle på Mc Donalds. Lyx enligt Harry! 

   
I början var det lite tveksamt avvaktande men efter några minuter hade Harry 3 nya kompisar och badade som aldrig förr! Till och med jag fick lov att ta ett dopp – ungarna lyckades peta iväg en badboll som livräddarmamma fick hoppa i och rädda.

Invigde nya solbrillor också! Rejält stora bågar som stänger solen ute! Vansinnigt sköna på och med perfekt bruna glas som skyddar men som man ändå ser bra genom. Har lite svårt för  väldigt mörka glas och avskyr svarta – hela världen blir ful. 

    
Harry tog en snygg bild på mig – eller förlåt – min panna! 😂 Har aldrig tyckt att jag har stor panna men tydligen.. Brillorna är snygga i alla fall! 

 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: