Pyssel och Fix

Ajlajk

   

Ajlajk gör finfina smycken till hyggliga priser. Det här halsbandet kunde jag inte motstå idag när jag var inne på Lyckliga Jag i Stinsen. Skulle egentligen ”bara” ha present till Fredriks syster som fyller år idag men detta somriga halsband råkade alltså slinka med i min påse. Bara påsen och silkespapper gör ju en färgnörd som mig alldeles glad!! 

 

Till Jenny blev det en hel korg med pryttlar – kan ju aldrig bestämma mig för bara en enda sak.. 

   

I paketen gömmer sig en piké från Bondelid, en bakform i silikon, ett halsband med en stjärna (Harrys present som han valde själv), en duschcreme och ett presentkort på H&M.  Sen en fin flaska och burk (fylld med godis) och till slut några goda doftljus och massa små prover, smink och annat som jag har över efter lite goodiebags och glossyboxar. Blev bra och födelsedagsbarnet såg glad och nöjd ut! 

 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: