Livet

Idag ska båten i

 
Solen skiner! Frukosten med svenska jordgubbar i yoghurten är intagen och Harry är redan ute och jobbar med morfar! Älskar sommarlov!! 
Idag hoppas vi på att få i båten och kanske testa fiskelyckan för första gången för säsongen. 

Dock är en morgonpromenad först ut på mitt schema! Härligt!!   

  

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: