Livet

Mulle Meck

Igår var jag och Harry och hälsade på Mulle Meck! En alldeles grym lekpark i Solna som är väl värd ett besök. Jag hade inte varit där förut och blev positivt överraskad. Mycket riktigt bra och kul grejer för ungarna. Dock börjar den bli luggsliten och det är synd att man inte underhåller bättre – det är verkligen en grym grund så det är verkligen trist när saker är trasiga och börjar ramla isär. 

 

  
Det bästa med den här parken är att det inte märks att det är mycket folk. Det var rejält med familjer och dagis där men i och med att det finns saker att göra precis överallt blir det inte på något sätt trångt. 

I sommar har man dessutom ett litet litet café öppet som säljer precis det man behöver – kaffe, Festis och bullar. Perfekt! Vi hade med oss lite stödmat också för säkerhetsskull så en bananpaus blev det såklart! 

   
  

 

Utbudet på saker att göra är suveränt – allt från vattenlek till rutschkanor och klätterställningar samt en lurig labyrint och linbana. En karusell man kan cykla igång finns också och den är såklart mäkta poppis! Harrys favorit var dock den lilla bubblan som Mulle Meck bygger i boken. Den finns i lagom lek- och mekastorlek! 

   
 

Vi var i parken i nästan 2,5 timmar vilket var myyyycket längre än jag väntat mig med tanke på att Harry var själv. Nästa gång tar vi med rejäl matsäck och en kompis! 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: