Baka

Och så kom soooooolen!

IMG_4798

Jodå, till och med solen tittade fram så vi (läs morfar) svängde ihop en midsommarstång ihop med Harry. Jag hjälpte till med lite kransar och blommor och till slut blev den faktiskt riktigt fin. Det är ingen värme men bara det att solen tittade fram fick ju fart på midsommarkänslorna!

IMG_4804

IMG_4794

IMG_4790

Midsommarmaten intogs dock inomhus – men lika gott för det!

IMG_4809

IMG_4812

Och så en liten tårtliknande skapelse även idag. Det är mandelbottnar med vaniljkräm, grädde och jordgubbar. Utan hela mitt kök hemma och alla prylar får man hålla det enkelt. Men gott det också! Svenska jordgubbar är liksom det enda som behövs på midsommar!

IMG_4807

Mamma är ju mästare på dekorationer och efter lite rotande i gömmorna tror jag hon fick fram 5 olika bordsvarianter på midsommarstänger! Underbart! Prästkragar och blåklockor till blombuketter lyser med sin frånvaro men det går precis lika bra med Aklejor och en kvist Syren.

Kvällen här kommer bli lugnare än lugn. En film och ett glas vin är min plan för kvällen efter att Harry somnat.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: