Sista dagen 

 
Det här kan alltså vara den sista bilden på mig med glasögon.. 

Imorgon klockan 9 ska jag vara på Memira ögonklinik i Täby och en gång för alla bli av med mina flaskbottnar. Det är egentligen inte så att jag vantrivs med brillor – det är allt knöl när man ska bada, leka, träna bland annat som stör. Att jag inte kan köpa snygga solbrillor på H&M för 79 kr utan får lägga 6000 istället. Att inte kunna gå upp och gå på toa utan att gå in i en vägg eller två. Och framför allt att jag inte hittar glasögonen om jag tappar bort dom… Jobbigt läge! 

Har haft alldeles för mycket linser i mina dagar så ögonen vill inte längre men imorgon är det dags. Jag är sjukt nervös!!!!!  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s