Träningen

Polar LOOP

Idag blev jag med aktivitetsarmband! Det var ju tydligen årets julklapp förra året men eftersom jag fick sjukt mycket annat bra då fick jag köpa mig ett själv idag. Har faktiskt läst på en hel del innan och hade bestämt mig för just ett sånt här – Polar LOOP.  Jag har tidigare haft en pulsklocka från Polar som jag älskade men när den gick i graven köpte jag aldrig någon ny. Nu när dessa smarta små manicker finns satsade jag på dagliga vardagsmotionen mer än att få löprundan på GPS. När jag dessutom sprang på en 50% rabatt klisterlapp var det spikat och klart!   

Har testat lite nu i eftermiddag och det är en vansinnigt smidig pryl. Synkar hur enkelt som helst med både telefonen och datorn (Thank god för mina apple-prylar) och att komma igång med alla funktioner tog typ 10 minuter.

  

Jorå – man springer ju GALET sexiga brillor! När jag ändå behövde köpa fula träningsbrillor tyckte jag att det var lika bra att go bananas och köra på knallrosa. Dock är detta sista rundan med glasögon på MÅÅÅÅÅNGA år hoppas jag. Nedräkning till tisdagens ögonlaser är nära nu!

Nu är klockan snart 20 och jag tänkt slänga mig i soffan.. Men ett par klick på mitt armband visar att jag minsann har 18 minuter promenad eller 8 minuter jogging eller 1 timma vanligt hemmafix kvar innan jag är klar med dagens mål. Fan också! Får väl hänga lite tvätt och jogga på stället en stund till innan det är tillåtet att dyka in i nya säsongen på Orange Is The New Black.

Hmm.. Har en känsla av att den här prylen kommer driva mig galen. Såg just i manualen att den säger till när du suttit still i 55 minuter. Då lyser den på nåt vis. Och rör du inte på dig inom 5 min så får du en plupp i protokollet när du synkar sen. Nån som vet hur man lurar den?

2 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: