Livet

Drar på fest!

Dagens outfit! Inte i klass med prinsbröllop kanske men ändå! 

   
  

 

Det här är kläder helt i min smak – känner mig både fin och bekväm! 

Byxor från MQ – Topp från Lindex – Skor från Steve Madden (skitsnygga! Ska visa bättr bilder vid tillfälle)

Väskan är gammal från Gina Tricot och mitt fina halsband är från Cocoo.se

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: