Livet

Skolavslutning

IMG_4700

 

Självklart nystassad från topp till tå – Skjorta från Kappahl, Shorts från Stadium och skor från Din Sko. För en komplett avslutningslook är även håret nyklippt! 

Så var det dags – för sista avslutningen i lågstadiet! Snacka om att tiden går fort. Viktor går ut lågstadiet och nästa år blir det ny lärare, magister minsann, och nya lokaler. Han går kvar på samma skola men flyttar till en annan byggnad. Spännande värre!!

wpid-20150610_092825.jpg

Stora delar av Viktors helt fantastiska klass! Som tur är får dom fortsätta i samma klass även i mellanstadiet.

IMG_4687

Jag älskar avslutningar! Det är såå mysigt med alla finklädda och förväntansfulla ungar, extra mys och fint i klassrummet och så avslutningen med hela skolan. Tur att jag har massa år kvar som jag får vara med. Jag är lika exalterad som barnen!

 

 

IMG_4691

Viktor får ta emot kort och medalj av världens bästa Anita. Vilken SUPERlärare denna kvinna är. Jag kan inte ens beskriva hur underbart det varit att ha denna klippa under Viktors första skolår. Snacka om att få en bra start på skollivet.

IMG_4695

Självklart hade klassen skramlat ihop till presenter – Både Anita och Annie (fritidspedagogen) fick halsband med ingravering och stora blombuketter.

Till varje barn hade dessa underbara människor gjort kort med bilder från 1:an – 3:an och skrivit en liten text. Fantastiskt!

IMG_4702

 

Och så varje avslutnings höjdpunkt – lärarnas låt! I år till Måns Selmerlöws låt Heroes förstås! Killen som ”är” Måns är Viktors lärare nästa år och även han ska vara GRYM så det känns riktigt bra att gå på sommarlov i år!

 

 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: