Livet

Batman och Jokern

Sjukt nöjd över att äntligen ha hittat den perfekta tavlan till hallen! Den där väggen är för stor för att vara tom men för liten för fyllas med massa tavlor och grejer. Men nu i helgen hämtade jag det perfekta verket för denna vägg! 

   

  

Fredrik (och barnen) är stora fan av Batman och vår kompis Anna är så vansinnigt duktig. Hon har tecknat på den här bra länge men jag trodde ju aldrig att jag skulle ha sån tur att komma åt den. Men! Just denna tryckte hon upp i en liten upplaga för försäljning! Gissa om jag hängde på låset för att sno åt mig ett ex. 

 

Anna finns på Instagram @artbyannalock och är väl värd att följa – hon är grym! Vill man hellre ha konst på huden följer man istället hennes man @thomaslockdk som är precis lika grym tatuerare!  

Kommentera

%d bloggare gillar detta: