Äventyren

Silja Symphony

Jösses! Måste erkänna att jag blev lite extra glad i magen nu när jag vaknade och såg hederlig svensk skärgård. Snart hemma!

image

Fin utsikt från Olypiaterminalen i Helsingfors, jag åkte dit i förväg för att fixa alla våra biljetter medan mina kollegor snällt fick sitta kvar i mötesrummet.

Lite bilder från gårdagen följer här! Det var nog den lugnaste kryssningen jag varit på – det var knappt så man såg männiksor när man gick i korridorerna. Det är nästan så jag undrar om såna här veckodagskryssningar går ihop ekonomiskt för dessa båtar. Men men – ja trivdes kanon – gillar varken mycket folk eller fylla.

image

image

image

image

Vi hade bord på den Italienska a la carte restaurangen och jag måste säga att dom förvånade – riktigt bra mat måste jag säga. God sallad, fantastisk pasta (kvällens höjdpunkt), riktigt fin lax och en snyggt komponerad dessert. Bästa maten jag ätit på en finlandsbåt!

Även shoppingen var till belåtenhet. Det shoppade allt från smycken till byxor samt toppar och såklart godis! För min del blev det ett par ”hopvikbara” ballerinas vilket jag varit på jakt efter bra länge. Perfekt i färg och modell – klassiska med en liten rosett men ändå lite roliga med lackdetaljer och quiltat  mönster. Sjukt nöjd!

image

image

image

Invigde dom igår och jag måste säga att dessa skor är förvånadsvärt sköna!

image

image

Hur man får in 16 kollegor i en hiss! Även om båten var väldigt lugn så tog vi oss en svängom på dansgolvet, spelade lite spel och testade i alla fall några av drinkarna. Dock inte jag – det blev cola för min del i kombo  med Alvedon, hade en fin huvudvärk till och från hela kvällen.

Snart kommer frukostbilden  men till dess får vi hålla till god med lite svensk skönhet!

image

Kommentera

%d bloggare gillar detta: