Äventyren,  Livet

Helsingfors

Det är riktigt späckat schema här men några små ögonblicksbilder ska man väl hinna med ändå!

image

Utsikten från konferensrumsfönstret första dagen. Tydligen är hela torget en kopia från St Petersburg och kyrkan är fantastiskt vacker.

image

Obligatorisk frukostbild från imorse.

image

Nya nagellack som jag tröstshoppade på Bromma när vi åkte. Varför jag behövde trösta mig kommer i ett eget inlägg – sånt som bara händer mig!

image

Mina lappar från dagens workshop. Min profil är mechanic och dom rosa är sånt som får min dag och mitt jobb att funka medan dom rosa är sånt som får mig att ledsna och gå hem. Riktigt bra dag idag! Har lärt mig massor!

image

Finaste utsikten någonsin från ett kontor och självklart med en jätteterass för extra arbetsro!

image

Nu innan middagen har jag och en kollega tagit en sväng på stan. Köpte ett par presenter till killarna och gjorde min egen Magnum – mjölkchoklad med mörk choklad, jordgubbar och daim och så överringlad vit choklad är nästa års smak!

image

Nu blir det asiatisk middag !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: