Livet

Utvecklingssamtal

 
Laddar med rejäl frukost idag – fredag och allt!!! 

Ska börja dagen med att utveckla Viktor, det brukar alltid vara lika trevlig lyssning. Han är duktig som attan i skolan! 

Update! ALLA rätt på samtliga nationella prov i matte och ett enda ynka fel i svenska. Det är en stolt mamma som åker till jobbet idag!!!  

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: