Livet

Massa nyanser av rosa och kalas!

Åhhh lite sol idag! Det tackar vi för och slänger raskt på en klänning och klackar! Visserligen fortfarande med leggings under för man vet ju att det minsann kommer regn och pingviner någonstans under dagen.
Ikväll ska det kalasas minsann – vi ska tacka av en kollega som sluta på jobbet. Det är riktigt tråkigt (för mig) men såklart jättekul för honom. Avtackning på Wallmans ikväll med grilltema – passar mig utmärkt!

KlänningSoaked in luxury som jag hade på mitt 35-årskalas. Den används flitigt. Jackan däremot är det preimär för. Har letat ihjäl mig efter en bikermodell i rätt nyans av rosa. Har säkert provat 25 stycken under våren. Denna var äntligen rätt! från Only/Boozt. Och så min lilla goding från Marc Jacobs. Det är ju dock en vetenskap att få med sig ”allt” man behöver i en sån liten väska men SÅ skönt att kunna ha crossover när man ska fram och tillbaka till baren, upp och stå och gå och dona under en hel kväll och ha händerna fria.

Wallmans då blir för första gången för min del. Helt otroligt att man inte har varit där. Det är en av de absolut bästa fördelarna i mitt jobb – att det är jag som bokar. Då kan jag få chansen att boka in lite sånt som jag själv gillar och vill göra ibland. 🙂

Ser ju väldigt trevligt ut på bilderna. Recension kommer givetvis imorgon!

wsbarshow1500x600-1200x480

wsservering1500x600-1200x480

wsshowservetter1500x600-1200x480

wspublik1500x600-1200x480

Kommentera

%d bloggare gillar detta: