Livet

Förskolans dag

Igår var det dags för årliga Förskolans dag. Åhhh vad det är en mysig dag. Massa skoj för barnen att göra, bästa fikat med stöööörsta tårtan, sånger, såpbubblor och massa kompisar. Jag blir lika imponerad varje år över hur fint pedagogerna ordnat och hur fint barnen ställer upp sig och sjunger och donar. Dom är så himla duktiga och tar i från tårna i sina sånger.

förskolans dag

förskolans dag 2

Spelade in några av sångerna – heeeelt underbart. Alla kör egen takt och tonart. I eget tempo och med lite sisådär blandade resultat. Så söta så man smäller av!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: