Livet

Blå, vit och beige

God Morgon,

Men ja! Lite sol! Det här vädret som varit är hemskt på alla sätt och vis men jag får av någon anledning även sprängade huvudvärk av sånt här ostadigt väder. Sen i söndags har jag haft knivar bakom ögonen och en hammare som slår med jämna slag i hela huvudet. Det är extra härligt att gå och lägga sig med huvudvärk och sen vakna med den precis lika dant dagen efter. Tar knäcken på vem som helst. Gick och la mig före 21 igår helt vimmelkantig och illamående. Vaknade idag 6.30 och kunde i alla fall sätta mig upp utan att det blixtrade framför ögonen. Hoppas nu att sol och lite lättare väder gör att det här äntligen släpper. Jag har varit hos läkare säkert 10 gånger och dom hävdar bestämt att det inte är migrän. Vanliga huvudvärkstabletter hjälper inte alls så jag får bara gilla läget. Surt.

Men, som sagt, idag är det i alla fall bättre! Måste nämna dagens kläder också – barnsligt förtjust i kombon blått, vitt och beige. Är inte alls en blå person, ägde knappt ett blått plagg för något år sedan, men sakta men säkert börjar den färgen smyga sig in i garderoben.

Jeans har jag ju förstås men inte mycket blått i övrigt. Blusen från Odd Molly är lagom blå för mig – det är några sömmar och en rosett, ihop med beige känns det extra somrigt och jag skulle betydligt hellre sätta mig i sandhamn och fika hela dagen än åka till jobbet!
Kappan är från Åhlens och mina älskade kilklackar från Vaga Bond hänger med än. Måste vara de bästa skorna jag köpt – haft dom hur mycket som helst och detta är fjärde sommaren. Grym kvalité. Och så min väska förstås, den kommer dyka upp på måååånga bilder i sommar! ♥

Kommentera

%d bloggare gillar detta: