Äventyren

Dagens utsikt

Sol och salta bad! Idag har vi varit på äventyr till en liten söt by med tillhörande sandstrand. Härligt! 

   

Mina brända smalben fick ligga i skuggan medan resten av jag badade i sol! Kan ha fått en del blickar när jag låg upp och ner i solstolen men det bjöd jag på!

  

Allt blir ju fjuttigt på bild men båtarna utanför stranden var stoooora och privata. Familjen i katamaranen gled in och käkade lunch med sin lilla jolle för att sen dra iväg med det där aset igen. Häftigt men inget för oss sjösjuka stackare. 

  

  

Målade naglarna med ett av de nya lacken jag köpte igår. Härlig skrikig sommarfärg som bara blir snyggare ju brunare man blir! 

  

Älskar dom söta parasollen över solstolarna – såå mycket finare än dom där plasthitorierna som vanligtvis pryder stränderna. Och så en strandad jag då – lätt svettig och solmosig. Men såå nöjd med den här sista dagen på semestern. Nu ska vi packa och piffa för att gå ut och äta en sista middag. Imorgon bär det av hemåt till Svedala igen. 

 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: