Mat

Tapas!

Ikväll skulle vi gått på Ribello – restaurangen som flera gånger vunnit pris som Palmas bästa. Det ska vara grym italiensk mat vilket ju aldrig är fel. Sagt och gjort, vi hoppade ur taxin på torget i närheten och skulle bara gå den lilla biten till restaurangen. På vägen passerar vi ett gäng andra matställen men vi går målmedvetet vidare. Vi stannar utanför den här fina restaurangen och plötsligt går ingen av oss in – det är knäpptyst. Mörkt. Snyggt och piffigt – absolut. Men sååååå omysigt. Nope! Vi vänder på steken och går tillbaka till ett tapashak där musiken flödar och folk sjunger med. 

För en tredjedel av priset blev det en kanonkväll och den här restaurangen kan jag verkligen rekommendera! Bra käk, bra service och en härlig stämning. Folk sjöng och mitt i allt gjorde Barca mål och alla skrek rätt ut. Till och med personalen stannade upp med brickor i händerna om det var ett anfall ”åt rätt håll”. 

   
  

 

Bästa sättet att komma ihåg vad restaurangen heter – fota servetten! 

   
Lite kvällspiff och premiär av nya väskan! Och en Fredrik mitt i bild! ❤️

  

 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: