Äventyren

En alldeles egen LV

  
Åhhh!!! Ikväll nådde jag nya höjder av materiell lycka! Jag har fått den största och finaste påsen med en ännu finare kartong inuti… Och lådan innehåller en dröm i beige och rosa! Jag har minsann världens bästa man! ❤️

   
  

Bara det att påse och kartong är fina gör en ju lycklig i sig.. Men väskan! VÄSKAN!! 

  

 

En Delightful PM Damier azur – lilla modellen. Som i år kom med rosa foder vilket om möjligt gör den ännu mer underbar! Som jag har trånat, tittat och suktat i så många år. Och så ”höll” jag ut tills den kom med rosa foder. Japp – jag är larvigt lycklig och tänker fortsätta vara det ett bra tag till! 

Till och med kvittot är ju överdrivet snyggt! 

  
Vi har för övrigt ätit en fantastisk middag också ikväll men mer om den får vi ta imorgon – nu ska här sovas! 

En kommentar

Kommentera

%d bloggare gillar detta: