Palma de Mallorca

Vår numera obligatoriska vi-ska-på-semester-bild! Vi gick upp 4 imorse så det kan också ha något med saken att göra… 

   

Resan gick finfint och tack vare en tjusig medvind landade vi en halvtimma innan beräknad ankomsttid – sånt gillas skarpt! 
 

Hotellet ligger tyvärr inte riktigt så bra och centralt som vi trodde – men det är ingen katastrof, får bli en taxi hem på kvällen bara. Hotellet i övrigt är jättefint och vår svit är grym! 

   
  

  

  

 

Vi tillbringade vår första timma på rummet  med att sova ikapp lite missad nattsömn och sen har vi tagit en sväng på stan. Åt tapas på en restaurang mitt i Palma som heter El Pilon. (Carrer C’an Cifre 4, Palma) 

 Jag är nörd och kollar upp restauranger och sånt hemifrån. Jag vill veta redan innan att det är bra mat. Listan jag har med mig hit är ihopsatt från reseguider och recensioner från tidningar. Just denna restaurang höll måttet – vi åt räkor, friterad ansjovis, små bläckfiskar och kvällens höjdpunkter iform av en utsökt gratinerad aubergine och ett vansinnigt gott vitlöksbröd. Goda viner och trevlig personal. Dock är portionerna på tapas MYCKET större än hemma så vi rullade i princip ut från restaurangen. Snacka om nybörjarmisstag – imorgon blir det en lite lättare middag! 

 
Fastade till och med på bild ikväll!  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s