Äventyren

Palma de Mallorca

Vår numera obligatoriska vi-ska-på-semester-bild! Vi gick upp 4 imorse så det kan också ha något med saken att göra… 

   

Resan gick finfint och tack vare en tjusig medvind landade vi en halvtimma innan beräknad ankomsttid – sånt gillas skarpt! 
 

Hotellet ligger tyvärr inte riktigt så bra och centralt som vi trodde – men det är ingen katastrof, får bli en taxi hem på kvällen bara. Hotellet i övrigt är jättefint och vår svit är grym! 

   
  

  

  

 

Vi tillbringade vår första timma på rummet  med att sova ikapp lite missad nattsömn och sen har vi tagit en sväng på stan. Åt tapas på en restaurang mitt i Palma som heter El Pilon. (Carrer C’an Cifre 4, Palma) 

 Jag är nörd och kollar upp restauranger och sånt hemifrån. Jag vill veta redan innan att det är bra mat. Listan jag har med mig hit är ihopsatt från reseguider och recensioner från tidningar. Just denna restaurang höll måttet – vi åt räkor, friterad ansjovis, små bläckfiskar och kvällens höjdpunkter iform av en utsökt gratinerad aubergine och ett vansinnigt gott vitlöksbröd. Goda viner och trevlig personal. Dock är portionerna på tapas MYCKET större än hemma så vi rullade i princip ut från restaurangen. Snacka om nybörjarmisstag – imorgon blir det en lite lättare middag! 

 
Fastade till och med på bild ikväll!  

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: