Äventyren

Inför långa promenader i solen

Nu är det bara dagar kvar…  

På söndag åker jag och Fredrik till Palma för några dagars semester och firande av vår första bröllopsdag! ❤️ 

Idag köpte jag mig ett par rejäla och skööööna sandaler. Rieker gör ju kanske världens skönaste skor och med mina onda tassar blir dessa perfekta för många och långa promenader i solen! 

   
  

 

Är det den snyggaste skon man sett? Nej, men de är fasen så snygga för att vara så sköna! Lite bling gör det hela ännu lite bättre. 

Och så till det viktigare när man ska resa bort – vädret! 

 
Ser bra ut! Längtar så jag vet inte vad!!  
 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

En kommentar

  • Nina & Co

    Men så härligt att komma iväg! Ha det toppen!
    Vi firar 10 årig bröllopsdag i slutet på maj men vette tusan hur vi ska fira den mitt i flytt 😉 Får bli i efterskott tror jag:)

Kommentera

%d bloggare gillar detta: