Livet

Morgontoalett

 
Det är liksom lugnande för själen att sitta på ett utedass (japp, med tillhörande doft) och lyssna på fågelkvitter… Hade jag inte haft mobilen, som jag sabbar hela själshelandet med, hade min enda lektyr varit alla almanackor från 1998-2005 som mamma piffat med här inne. Back to basics på ett sätt som är helt underbart! (Borträknat doften då möjligtvis samt det faktum att det blåser ruggigt kallt under bakdelen just nu) 😂

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: