Livet

Knatteskutt avslutning

I söndags efter kalaset laddade vi om för att åka på Harrys allra sista Knatteskutt för terminen. Jag är verkligen jättenöjd med den här aktiviteten. Kanon upplägg, bra nivå på grejerna och en helt underbar ledare i Fröken Lovisa. Harry är helt betuttad i henne och sitter som ett litet ljus och lyssnar när hon pratar. Hade varit fint om han bjöd på liiiiiite av den varan här hemma.

Dom har ju haft knatteskutt i en jympasal hela våren men nu dom sista gångerna har dom varit ute – Så härligt att se alla småskruttar springa runt i solen! I söndags var det så dags för avslutning. Och man fick medaljer minsann!

harry

Harry har verkligen älskat Knatteskutt och blivit lika glad varje gång det varit dags och åka dit. Jag har redan anmält honom till nästa termin så i höst hoppas vi på att Fröken Lovisa är kvar och kör med ungarna.

IMG_4524

2 kommentarer

 • Jennie

  Hej!
  Vad roligt att läsa ditt blogginlägg, vi på Knatteskutt blir så glada av att läsa detta:) Får vi länka vidare till din blogg på vår facebook och vår blogg?
  Ha en jättetrevlig sommar och välkommen tillbaka till Knatteskutt i höst!
  Mvh Jennie
  Verksamhetsansvarig Knatteskutt

  • Anne

   Hej!! Absolut!!! Länka på ni bara – vi är supernöjda med terminen och hälsa gärna Lovisa att hon är GRYM ledare! Harry är redan anmäld till hösten! Med vänlig hälsning, Anne

Kommentera

%d bloggare gillar detta: