Livet

Iittala Essence

 Välkomna hem till mitt kök kära vinglas!! 

En prenumeration på Må Bra och 6 ståtliga vinglas för en struntsumma. Jo jag tackar jag! Bra läsning och gott vin är ju aldrig fel. Får dock inviga med vatten ikväll tror jag men med så här fina glas funkar till och med det! 

 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: