Livet

Fotboll

Ikväll har jag varit på lite fotbollsträning med Viktor – oftast är det Fredrik som är med men ikväll hade jag ett stort behov av att bara få sitta en stund och då är träningarna utmärkta. Det är jättekul att kika på killarna samtidigt som man bara sitter och är. Att bara vara är min stående läxa från psykologen och jag ska dit imorgon – att göra läxan i sista sekunden är ju lite min grej… och så även denna gång. För att inte slösa bort tiden helt och hållet hade jag med mig kameran – det är ju visserligen fusk för min läxa men det får jag ta, jag är såååå långt ifrån att bara sitta blick still i 1,5 timmar. 🙂

Blev lite fina bilder på Viktor!

IMG_4358 IMG_4359 IMG_4362 IMG_4364 IMG_4366 IMG_4367 IMG_4369

Han är så glad och stolt över sina nya BSK-kläder. Vi beställde aldrig några med det gamla laget och nu när vi äntligen hittat rätt och hamnat i ett KANONBRA lag tycker han att det är så himla kul. I helgen väntas match och den här träningen gick kanon så han är taggad till tusen. I senaste matchen gjorde han mål också så det fotboll är världens roligaste just nu!

Hela laget samlat i slutet på träningen – ett riktigt härligt gäng killar med grymma och engagerade tränare!

IMG_4440 IMG_4444

Kommentera

%d bloggare gillar detta: